Angajatul ideal in programare | O cariera de succes in IT

Angajatul ideal in ITTe-ai hotarat sa faci primii pasi catre o cariera de succes în domeniul IT?

Daca te-ai gandit sa urmezi o cariera în IT și vrei sa devii programator, atunci ai luat cea mai buna decizie din viata ta. In prezent, IT este unul dintre cele mai ofertante domenii de pe piata muncii, atat din punct de vedere al oportunitatilor ce se deschid la orice pas si al salariilor din ce in ce mai mari, cat si datorita posibilitatlor ce privesc direct avansarea in cariera mult dorita.
Oricine poate deveni programator!

In primul rand, termenul de programare se refera la crearea si prelucrarea unor date/algoritmi prin intermediul limbajelor de programare. Pentru o cariera de succes in IT, trebuie sa stii din timp ce limbaje de programare sunt cele mai oportune. Un limbaj de programare este un set bine definit de instructiuni pe care orice computer trebuie sa le finalizeze cu succes. Prin intermediul limbajelor de programare, aplicatiile si dispozitivele electronice sunt programate sa indeplineasca o anumita sarcina. De exemplu, un led obisnuit este programat sa se aprinda, respectiv sa se stinga la un anumit interval de timp.

Mai jos, va aduc la cunostinta unele dintre cele mai raspandite limbaje de programare cu care nu poti da gres daca vrei sa urmezi o cariera in programare :
- C/C++
- Java
- Python
- PHP
- JavaScript
- SQL
- Swift

------------------------

Cererea pentru programatori creste de la an la an, iar TU poti fii unul dintre ei. Incearca-ti sansa acum!